Despre Noi

0 +

ANI EXPERIENȚĂ

EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIU

Compania Exflor SRL activează din anul 1998. Activitatea companiei este concentrată pe două direcții principale: distribuție de produse alimentare și nealimentare și comerț cu amănuntul, de retail, în magazine proprii, de tip discounter. Exflor este primul lanţ local de magazine cash&carry cu capital românesc care a avut curajul să concureze cu multinaţionalele.

Mesaj CEO

Povestea EXFLOR a început acum 22 de ani. În toți acești ani, am învățat că succesul unei afaceri are mare legătură cu aşteptările noastre.

Adaptabilitatea la nevoile pieței și echipa bine pregătită au contribuit, de-a lungul timpului, la evoluția companiei noastre.

Capitalul uman este cel mai valoros pentru noi. De aceea, investim în oameni și avem nevoie constant de profesionişti, în special pe partea de retail.

Misiunea noastră este de a veni în întâmpinarea necesitaților clienților. Astfel, suntem în permanență în căutare de soluții care să ne facă mereu o alegere de top pentru clienții și partenerii noștri.

Pe această cale, doresc să le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de mine și îmi doresc să evoluăm împreună.

Claudiu Zglobiu, CEO Exflor

mesaj ceo

Distribuție și comerț cu amănuntul

Pe segmentul de distribuţie, compania comercializează produse alimentare și nealimentare. Piaţa de desfacere a Exflor este în judeţele Dolj, Gorj, Olt, Mehedinţi şi Argeş. Pe segmentul de comerț cu amănuntul, compania deține momentan patru magazine de tip cash&carry, două fiind amplasate în Craiova, pe Calea București Nr. 129, în incinta SUCPI, și pe Calea Severinului Nr. 129, în incinta fostului PIC, al treilea este situat în Târgu Jiu, pe Aleea Digului Nr. 1, iar al patrulea este situat în Roşiorii de Vede, pe strada Republicii, Nr. 2.

Preţurile de discount ţin afacerea prosperă

De atunci şi până acum, comerţul Exflor a căpătat o turnură modernă, bazată pe necesităţile clientului. Firma s-a dezvoltat şi datorită preţurilor de discount, pe care şi le permite Exflor ca urmare a volumului mare de vânzări. Cu astfel de preţuri de discount, afacerea poate progresa semnificativ.

ECHIPA NOASTRĂ

În acest moment, compania are peste 200 de angajați. Extinderea echipei va fi direct proporțională cu dezvoltarea activităților companiei în direcția comerțului de retail de proximitate. Vrei să faci parte din echipa Exflor?

0 +

ANGAJAȚI