Despre noi

0 +

ANI EXPERIENȚĂ

EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIU

Compania Exflor SRL activează din anul 1998. Activitatea companiei este concentrată pe două direcții principale: distribuție de produse alimentare și nealimentare și comerț cu amănuntul, de retail, în magazine proprii, de tip discounter. Exflor este primul lanţ local de magazine cash&carry cu capital românesc care a avut curajul să concureze cu multinaţionalele.

Distribuție și comerț cu amănuntul

Pe segmentul de distribuţie, compania comercializează produse alimentare și nealimentare. Piaţa de desfacere a Exflor este în judeţele Dolj, Gorj, Olt, Mehedinţi şi Argeş. Pe segmentul de comerț cu amănuntul, compania deține momentan trei magazine de tip cash&carry, două fiind amplasate în Craiova, pe Calea București nr. 129, în incinta SUCPI, și pe Calea Severinului nr. 129, în incinta fostului PIC, al treilea fiind situat în Târgu Jiu, pe Aleea Digului nr. 1.

Preţurile de discount ţin afacerea prosperă

De atunci şi până acum, comerţul Exflor a căpătat o turnură modernă, bazată pe necesităţile clientului. Firma s-a dezvoltat şi datorită preţurilor de discount, pe care şi le permite Exflor ca urmare a volumului mare de vânzări. Cu astfel de preţuri de discount, afacerea poate progresa semnificativ.

ECHIPA NOASTRĂ

În acest moment, compania are peste 200 de angajați. Extinderea echipei va fi direct proporțională cu dezvoltarea activităților companiei în direcția comerțului de retail de proximitate.

0 +

ANGAJAȚI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque imperdiet purus quis metus imperdiet fermentum. Suspendisse hendrerit id lacus id I am text block Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.